CORONA virus: Updates - BSS Belgium
17731
post-template-default,single,single-post,postid-17731,single-format-standard,et_bloom,et_monarch,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

18 Mar CORONA virus: Updates

Berichtgeving donderdag 29/10/2020, 13u00

=> Aangepaste werking tijdens “Lockdown light”

Beste klanten, leveranciers,

Vanwege de ernstige situatie omtrent de COVID-pandemie hanteren wij enkele maatregelen die wij u vriendelijk doch met aandrang verzoeken te volgen:

Wanneer u goederen wenst af te halen verzoeken wij u dit op voorhand door te geven via mail of telefoon:

 

Uw orders worden dan tijdig klaargemaakt voor afhaling. Op deze manier trachten we het contact tot een minimum te herleiden.
Gelieve bij afhaling volgende maatregelen in acht te nemen:

  • Ontsmet uw handen bij het binnenkomen
  • Draag ten alle tijden uw mondmasker op de correcte manier
  • Hou ten alle tijden minstens 1,5 meter afstand
  • Sanitair blijft toegankelijk maar drank bieden we tijdelijk niet meer aan

Op deze manier hopen we uzelf en onze medewerkers te kunnen beschermen, en u de komende periode een continue dienstverlening te blijven garanderen, en periodes van ziekte of quarantaine te vermijden.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking,

Team BSS

*****

Berichtgeving woensdag 08/04/2020, 16u00

Beste klanten,

Sinds deze week zijn we telefonisch weer bereikbaar. Omdat we met een beperkt team aanwezig zijn vragen we echter wel om gedurende de “Lock Down” periode uw vragen en bestellingen zoveel mogelijk te blijven sturen naar orders@bssbelgium.com, zo bent u zeker dat uw bericht asap verwerkt wordt.

De contactloze afhalingen buiten op onze parking verlopen prima, dit blijven we zeker verder hanteren zolang dat nodig wordt geacht.

De éénmalige leverpogingen van onze transportpartner GLS verlopen ook prima, 95% van de zendingen komen aan zoals jullie dat gewend zijn.

Wij danken jullie voor jullie begrip en medewerking voor onze aangepaste werking en hopen samen met jullie deze periode snel en gezond af te kunnen sluiten!

*****

Berichtgeving vrijdag 20/03/2020, 16u00

Beste klanten,

Onze transportpartner GLS blijft al het mogelijke doen om uw bestellingen bij ons op te halen en bij U te leveren. Let u er wel op een verzendadres door te geven waar ten alle tijden iemand aanwezig is om de zending aan te nemen? Momenteel wordt er slechts één poging ondernomen om uw pakket te leveren. Indien u het niet kan aannemen wordt het naar ons retour  gestuurd.

Gelieve al uw bestellingen en vragen te richten aan orders@bssbelgium.com en we doen al het mogelijke om u spoedig verder te helpen!

We wensen iedereen een zonnig en gezond weekend toe,

Team BSS

*****

Berichtgeving donderdag 19/03/2020, 12u00

Beste klanten,

Door de Lock-Down zijn wij genoodzaakt ons bedrijf volledig te sluiten tot en met 5 april 2020. Dit kan nog gewijzigd worden afhankelijk van de evolutie van deze Lock-Down.

We trachten u zo goed mogelijk te informeren over deze evolutie, maar neem zeker een kijkje op onze website, hier vindt U steeds de laatste updates terug.

Concreet houdt dit in dat wij vanaf vrijdag 20/03/2020 ook telefonisch niet meer te bereiken zijn. Voor dringende zaken of lopende bestellingen kan u gedurende deze periode nog mailen naar ORDERS@BSSBELGIUM.COM. Dit is de enige mailbox die we met een permanentie systeem blijven monitoren. Wij doen ons uiterste best jullie mails zo snel mogelijk te beantwoorden en u verder te helpen waar mogelijk. Door deze uitzonderlijke omstandigheden vragen u om begrip mocht u langer moeten wachten op een antwoord dan u van ons gewend bent.

Team BSS

***********

Berichtgeving woensdag 18/03/2020, 12u00

Beste klanten,

Door de dreiging van het Corona virus en de maatregelen die vanuit de overheid worden opgelegd, hebben we beslist om voorlopig tot en met 5 april 2020 achter gesloten deuren verder te werken met een minimumbezetting aan personeel. Wij zijn zowel telefonisch als via mail bereikbaar, en zolang we kunnen verzenden we uw bestellingen met GLS.

Deze maatregelen worden dag na dag geëvalueerd, updates kan u steeds hier terugvinden op onze website.

Wij danken u voor uw begrip.

Team BSSSchrijf in op onze nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste promoties en nieuwtjes rechtstreeks in je inbox.

U bent succesvol ingeschreven