BSS & INTRATONE - BSS Belgium
17619
post-template-default,single,single-post,postid-17619,single-format-standard,et_bloom,et_monarch,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

23 Sep BSS & INTRATONE

U heeft het vast gemerkt, in 2018 zijn BSS & INTRATONE een nieuwe samenwerking aangegaan!

Met enige fierheid kunnen wij inmiddels zeggen dat BSS Erkend verdeler is van het merk INTRATONE – markleider in Frankrijk en aan een stevige opmars bezig in België!

Sinds de start van deze nieuwe samenwerking verdiept het BSS team zich in de producten van Intratone en kunnen we zeggen dat wij volledig achter de toepassingen, de kwaliteit en de service van het merk staan.

Hoog tijd dus om onze kennis, samen met de INTRATONE specialisten met jullie te delen.

Op donderdag 10 oktober organiseren we daarom een opleidingsdag: kom kennis maken met het volledige productgamma en ontdek hoe de producten werken en hoe eenvoudig het beheer is.  Contacteer ons zeker indien u geïnteresseerd bent want inschrijven is verplicht! (om de kwaliteit van de opleiding te garanderen houden we de plaatsen beperkt)

Bel ons op (0032) 03/820 31 20 of stuur een mailtje naar info@bssbelgium.com

 

Deze opleiding is voor elke professionele installateur, ongeacht of u reeds met de INTRATONE producten werkt of niet, en is bovendien volledig gratis

Tot dan?

Team BSSSchrijf in op onze nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste promoties en nieuwtjes rechtstreeks in je inbox.

U bent succesvol ingeschreven