Verbouwingen zijn gestart! - BSS Belgium
16056
post-template-default,single,single-post,postid-16056,single-format-standard,et_bloom,et_monarch,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

01 Mar Verbouwingen zijn gestart!

2016 brengt grote veranderingen!
Jaar na jaar proberen we ons uitgebreide gamma aan producten op punt te houden. Om te kunnen blijven voldoen aan uw wensen, en de steeds veranderende productmarkt, werden er op 04 januari 2016 grote verbouwingswerken gestart!

Wat verandert er?
Om de logistieke werking te optimaliseren worden zowel het magazijn als de kantoren uitgebreid.
Doordat een deel van de kantoren naar de eerste verdieping verhuist, en de gevel enkele meters naar voor komt, krijgen we een prachtige ruimte voor ontvangst en showroom! Een groot deel van ons assortiment zal hier ten toon gesteld worden. U zal ook de mogelijkheid hebben om een groot deel van onze producten in werking te zien.
Om voldoende ruimte te hebben voor ons groeiende assortiment, verdubbeld het magazijn in oppervlakte.

Bereikbaarheid:
Tijdens de verbouwingen verhuizen we tijdelijk naar de kantoren van onze zusterfirma BSO NV. Deze zijn toegankelijk via de rechterzijde van het gebouw. Voor de verzendingen van uw bestelling wijzigt er niets!

Voorgevel
Voorgevel
Voorgevel
Voorgevel


Schrijf in op onze nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste promoties en nieuwtjes rechtstreeks in je inbox.

U bent succesvol ingeschreven