23 april 2024

SILCA ► LUMI profile reader

De nieuwe onmisbare partner voor uw sleutelidentificatie

De SILCA profiellezer is een hulpmiddel dat het dupliceren van sleutels versnelt door het grootste probleem van de slotenmaker op te lossen: het identificeren van de juiste sleutel.

Door het combineren van AI (kunstmatige intelligentie), geavanceerde algoritmes en een geheugen met meer dan 600 sleutelprofielen, stelt de SILCA profiellezer het best passende SILCA-profiel voor om een duplicaatsleutel te maken. De profiellezer identificeert cilindersleutels en keer/boorsleutels.


UITGEBREIDE MARKTDEKKING

De SILCA profiellezer identificeert het merendeel van de tandgesneden huissleutels en keerboorsleutels die op de markt verkrijgbaar zijn.

GEÏNTEGREERD MET HET MYKEYS PRO-ECOSYSTEEM

Kies de door de SILCA profiellezer voorgestelde referentie om toegang te krijgen tot alle sleuteldetails in SILCA's unieke MYKEYS Pro-catalogus. U kunt zelfs de haakpositie en de voorraadbeschikbaarheid zien. In MY KEYS Pro vindt u ook de vergelijkbare alternatieve sleutelreferenties.

AANGESTUURD DOOR KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE (AI)

Dankzij kunstmatige intelligentie leert en evolueert de profiellezer constant en worden nieuwe sleutelprofielen onthouden om sneller en meer sleutels te kunnen herkennen.

VERSNELT DE SLEUTELDUPLICATIE

Snelle selectie van het juiste sleutelprofiel voor optimale klantenservice. Een ideaal hulpmiddel voor nieuwe of onervaren slotenmakers. Ideaal voor het herkennen van zeldzame sleutelprofielen die zelfs een ervaren slotenmaker nog nooit heeft gezien.

FLEXIBELE ABONNEMENTSMOGELIJKHEDEN

Er zijn verschillende mogelijkheden om u te abonneren op de unieke SILCA Profiellezer-service.
Bezoek www.mykeyspro.com/plannen en prijzen of vraag ons voor meer info.


PDF - [4,19MB]


Webshop powered by Marcando